Aplikimet

MË SHUMË

Produktet

MË SHUMË

Projektet

MË SHUMË

Brendet

Për ne

Comfort Clima Sh.p.k, është kompani e dedikuar për distribuimin e pajisjeve makinerike të fushës së ngrohjes, ventilimit dhe klimatizimin. Jemi të përkushtuar në arritjen më të mire të mundshme për kërkesat e konsumatorëve, me fokus të veçantë në shërbim të mire, produkte kualitative, produkte efiçiente, mirëmbajtje, servisim si dhe shërbime pas shitjes. E gjithë përmbajtja e produkteve të kompanisë tone është me kualitet dhe standarde më të fundit evropiane. Ndër vite produktet tona kanë gjetur aplikim në projekte të karaktereve të ndryshme, si: objekte rezidenciale, komerciale, qendra tregtare, qendra rekreative, hotele, pishina, SPA qendra, etj.

Shërbimet tona:

Shitje      Servisim      Mirmbajtje      Konsulencë

Aplikimet tona

Ngrohje, Ventilim dhe Klimatizim

Sistemet e Ngrohjes, Ventilimit dhe Klimatizimit kanë rëndësi të veçantë në objektet rezidenciale si dhe në ato komerciale...

Ngrohje, Ventilim dhe Klimatizim

Sistemet e Ngrohjes, Ventilimit dhe Klimatizimit kanë rëndësi të veçantë në objektet rezidenciale si dhe në ato komerciale…

Më shumë

Proceset e ftohjes

Falë kombinimit të përvojës dhe zhvillimit të teknologjisë, kërkimeve innovative dhe zgjidhjeve të problemeve, inxhinierëve...

Proceset e ftohjes

Falë kombinimit të përvojës dhe zhvillimit të teknologjisë, kërkimeve innovative dhe zgjidhjeve të problemeve, inxhinierëve…

Më shumë

Ftohje Precize

Ftohja precise është klimatizim I veçantë për për hapësirat me pajisje të teknologjisë informative si qendra...

Ftohje Precize

Ftohja precise është klimatizim I veçantë për për hapësirat me pajisje të teknologjisë informative si qendra…

Më shumë

Produktet tona

Pompa Termike

Ventilator Konvektor – Fan Coil

Rikuperator Rezidencial

Mono-Split

Multi-split

Konvektorë të dyshemesë

Chiller/Pompa Termike

Kulla Ftohëse/Dry Coolers

Roof-Top

Ventilator Konvektor – Fan Coil

Njësi për trajtimin e ajrit

Rikuperator

VRF

Mono-Split

Multi-split

Maxi-split

JET FAN

Izolim termik

Referencat

Kompleksi Ramiz Sadiku
Albi Mall
Binni Showroom
Hotel Prishtina
Katedralja
Biblioteka Kombëtare
Dardha
Milenium Resort
Stacioni Regjional Policor, Gjakovë
Onix Spa
Palushi Residence