FourHome

Rikuperatoret FourHome janë të dedikuar për aplikim në ventilimin e shtëpive. Falë rikuperimit të energjisë gjatë ventilimit, zvogëlon dukshëm shpenzimin e energjisë për ngrohje dhe ftohje të shtëpisë. Mund të arrihet efiçiencë deri në 94% përmes rikuperatorit counter-flow, me material nga polipropileni. Qetësi e mundësuar nga izolimi akustik prej 25mm. Sistem automatik I defrostit për të gjitha kushtet e punës. Filtra G4 si dhe me mundësi për filtera të efiçiencës së lartë F7.

Kapacitetet:
💨Sasia e Ajrit: 220m³/h-640m³/h

Ghost

Ghost eshte zgjidhja perfekte duke mundesuar ventilim te duhur mekanik per shtepi apo hapesira biznesi, ne raste te renovime dhe ne te gjitha rastet ku nje system I ventilimit me kanale nuk mund te realizohet pershkak te hapesires se kufizuar.Ghost eshte I lehte per tu instaluar dhe ka nje dizajn modern dhe te hijshem. Kjo do te thote qe mund te pershtatet shume bukur ne cdo ambient. Mund te instalohet lehte ne diameter te vrimes fi 100mm apo fi 160mm. Kapaciteti I qarkullimit te ajrit mbulon 60m³/h ne largim dhe ne furnizim te ajrit, qe siguron ventilim adekuat edhe ne dhoma me hapesire te madhe.Sistemi I tille I ventilimin siguron kualitet te vazhdueshem te ajrit te brendshem.

Kapacitetet:
💨Sasia e Ajrit:deri 60m³/h