Four IGK

Rikuperatoret Four IGK mundesojne furnizimin dhe largimin e ajrit nga dhoma dhe permes kembyesit te kursehet energji gjate ventilimit rreth 50-60%. Keto pajisje kane pune te qete dhe me eficience te larte, fale ventilatoreve qe gjenden brenda ne pajisje.

Kapacitetet:
💨Sasia e Ajrit:500 m³/h-5000 m³/h

Four CFHR

Seria CFHR eshte prodhuar per ngritjen e kualitetit te ajrit te brendshem dhe kursimit te energjise. Eficienca e energjise gjate ventilimit arrine deri ne 90%, fale kembyesit cross-flow.

Kapacitetet:
💨Sasia e Ajrit:625 m³/h-2555 m³/h

Four HPGK

Four HGPK gjejne perdorim ne hapesirat ku kane nevoje per ventilim dhe ku klimatizimi perdoret gjate gjithe kohes, si: restaurante, qendra tregtare etj.

Kapacitetet:
💨Sasia e Ajrit: 750 m³/h-4000 m³/h

DUO

Duo EC rikuperatoret jane te pajisur me kembyes counterflow (te certifikuar nga EuroVent) dhe ventilator EC./p>

Kapacitetet:
💨Sasia e Ajrit: 300 m³/h-6000 m³/h