AirPlus

Njesite rooftop AIRPLUS jane zgjidhje ideale per klimatizimin e ndertesave te mesme si: qendra tregtare, restaurante, salla dasmash, menza apo edhe ndertesa industriale. Të pajisur me kompresorë scroll me medium punues R410A, edhe në versione me pompa termike me Free-Cooling me dy apo tre damperë. Efiçiencë të lartë përmes ventilatorëve EC.

Kapacitetet:
🔥Ngrohje:63kW-162kW
❄️Ftohje:65kW-171kW
💨Sasia e ajrit: 9000m³/h-24000m³/h

AirMaxi

Njesite rooftop AIRPLUS jane zgjidhje ideale per klimatizimin e ndertesave te mesme si: qendra tregtare, restaurante, salla dasmash, menza apo edhe ndertesa industriale. Të pajisur me kompresorë scroll me medium punues R410A, edhe në versione me pompa termike me Free-Cooling me dy apo tre damperë. Efiçiencë të lartë përmes ventilatorëve EC.

Kapacitetet:
🔥Ngrohje:60kW-262kW
❄️Ftohje:58kW-252kW
💨Sasia e ajrit: 9600 m³/h-44316 m³/h

Four TCR & TCRH

Keto njesi sigurojne klimatizimin e hapesirave duke permbushur nevojat per ajer te fresket dhe ngrohjen, ftohjen dhe ventilimin nga nje njesi e vetme. Gjejne aplikim ne ndertesa te medha si: qendra tregtare, aeroporte, ndertesa administrative, restaurante, salla dasmash, dyqane te medha, kinema, ndertesa industriale etj.

Kapacitetet:
🔥Ngrohje:20kW-182kW
❄️Ftohje:19kW-178kW
💨Sasia e ajrit: 2850 m³/h-27100 m³/h

Four ECRH

Keto njesi sigurojne klimatizimin e hapesirave duke permbushur nevojat per ajer te fresket dhe ngrohjen, ftohjen dhe ventilimin nga nje njesi e vetme. Gjejne aplikim ne ndertesa te medha si: qendra tregtare, aeroporte, ndertesa administrative, restaurante, salla dasmash, dyqane te medha, kinema, ndertesa industriale etj.

Kapacitetet:
🔥Ngrohje:63kW-162kW
❄️Ftohje:65kW-171kW
💨Sasia e ajrit: 9000m³/h-24000m³/h