FIW

Ventilator konvektorët për instalim në tavan, me disa mundësi të rregullimit të rrymimit të ajrit dhe kapacitet deri në 7,3 kW, të disponueshëm si me ventilatorë me 3 shpejtësi, ashtu edhe me EC Inverter.

Kapacitetet:
🔥Ngrohje:3.2kW-16kW
❄️1.3kW-7.3kW

FVW

Ventilator konvektorët për parapet (dysheme), me disa mundësi të rregullimit të rrymimit të ajrit dhe kapacitet deri në 7,3 kW, të disponueshëm si me ventilatorë me 3 shpejtësi, ashtu edhe me EC Inverter. .

Kapacitetet:
🔥Ngrohje:3.2kW-16kW
❄️Ftohje:1.3kW-7.3kW

TCW

Njësi kasetor për montim në tavan deri në 11 kW, në dispozicion me ventilatorë me 3 shpejtësi ose EC Inverter.

Kapacitetet:
🔥Ngrohje:4.9kW-19kW
❄️Ftohje:2.4kW-11kW

UTW

Njësi kanalore për montim në tavan deri në 43 kW, në dispozicion me ventilatorë me 3 shpejtësi ose EC Inverter.

Kapacitetet:
🔥Ngrohje:9.8kW-97kW
❄️Ftohje:4.6kW-43kW

BREZZA

Njësitë kasetore Brezza për sisteme 2 gypore dhe 4 gypore, me panel dekorues nga çeliku për tërheqjen dhe shpërndarjen e ajrit. Falë formës së veqant të panelit shpërndarja e ajrit realizohet në mënyrë homogjene në të gjithë hapësirën, duke shpërndarë ajrit paralelisht mureve. (CoandaEffect).

Kapacitetet:
🔥Ngrohje:2.04kW-10.8kW
❄️Ftohje:1.81kW-10.7kW

AerSlim

Ventilator konvektor parapeti me maskë AERSlim me format elegante deri në hollësi bëjnë perfekte vendosjen në çdo dhomë të shtëpisë, si dhe në hapësirat më të ngushta.

Kapacitetet:
🔥Ngrohje:0.97kW-3.51kW
❄️Ftohje:0.83kW-3.28kW